Simona Halep dezvăluie piedicile pe care organizatorii i le-au pus la Roland Garros: „Ei au vrut să facă aşa!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a fost eliminată în optimi la Roland Garros, după un meci care a început duminică şi s-a terminat marţi.

Halep a fost extrem de nemulţumită de ceea ce s-a petrecut la Roland Garros, unde ploaia a stricat planurile organizatorilor, iar aceştia au părut complet depăşiţi de situaţie. După eliminarea din faţa australiancei Samantha Stosur, Halep a răbufnit, dezvăluind o serie întreagă de probleme pe care le-a avut cu programarea şi reprogramarea acelui meci.

 "Ei au vrut să aştepte, să jucăm pe Chatrier, dar toată lumea ştia că nu o să avem şanse să apucăm să jucăm acolo. Am cerut să jucam pe Court 1, sau pe orice teren, nu conta care, deoarece urma să înceapă ploaia şi urma să se facă târziu. Dar ei au decis să bage meciul de dublu acolo şi abia apoi noi, a spus Simona Halep, potrivit Treizecizero

Halep reclamă de fapt că meciul ei trebuia să se joace duminică mai devreme şi astfel nu s-ar mai fi ajuns ca partida să fie întreruptă şi să se reia marţi. Duminică, cât timp s-a jucat, Halep şi-a dominat adversara şi a condus-o cu 5-3 în primul set.

"Era ora 18.30 când Nishikori şi Gasquet intrau în setul trei şi eu am întrebat de ce nu ne mută. Să ne mute, să ne pună pe terenul 1, sau oriunde, că era liber. Au zis că pun dublul, că nu ştiu ce aveau ei. Eu nu mă cert şi nu cer socoteală, dar mi s-a părut ca deciziile au fost luate greşit, pentru că eu şi Radwanska trebuia să jucăm mult mai repede duminică, nu să fim programate în ultimul meci", a mai spus Simona.

Ion Ţiriac a vrut să-i spargă capul cu o farfurie lui Ilie Năstase. Vezi AICI de ce s-au certat cei doi

FOTO Maria Şarapova mai dulce ca niciodată. Rusoaica i-a dat gata pe americani cu ultima ei afacere

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite