Simona Halep dezvăluie obiectivul pentru următorii ani, dar avertizează: „Va fi extrem de greu! Am fost foarte bolnavă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a căzut în acest an de pe locul 2 WTA pe poziţia a cincea în clasamentul mondialal al tenisului profesionist.

Halep a avut un început de an dezastruos, care a scos în evidenţă anuminte slăbiciuni ale ei. Simona a susţinut însă că nu e interesată în principal de poziţia ei în clasamentul WTA şi că încearcă să se bucure de tenis. 

Întrebată unde se vede în următorii doi trei ani din punct de vedere al carierei, Simona Halep a răspuns: "Sper să fiu tot în Top 10. Vom vedea, e greu să-mi imaginez. Viaţa în circuit este grea. Dacă voi fi sănătoasă şi dacă mă voi antrena cum o fac acum, da, mă văd în Top 10. Dar vom vedea. Mulţi jucători vin, sunt puternici, şi da, trebuie să mergem mai departe", a spus Simona Halep.

Ea a oferit şi explicaţiile evoluţiilor mai puţin bune de la începutul acestui an. "Anul acesta am fost foarte bolnavă. Nu m-am putut antrena. După zece minute eram obosită pe teren. Aşa că m-am speriat puţin şi am pierdut din putere, am pierdut din încredere. De asta nu am putut câştiga meciuri", a menţionat Halep. 

Vezi AICI cui a ţinut să mulţumească Simona Halep, după victoria cu Ekaterina Makarova

Darren Cahill a sfătuit-o pe Simona Halep. Ce i-a spus australianul elevei sale

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite