Simona Halep, decizie bizară înainte de Roland Garros. A renunţat la doi oameni din echipa sa şi a angajat un manechin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Fanatik.ro scrie că fostul număr 1 WTA a decis să nu-i ia cu ea la turneul de la Paris pe partenerul de antrenament Vasile Antonescu si nici pe kinetoterapeutul Bogdan Covrig.

Conform sursei citate, jucătoarea din Constanţa nu este mulţumită de rezultatele obţinute în acest an şi vrea să se pregăteasca cu alt partener în vederea celui de-al doilea Grand Slam al anului.

Digisport anunţă că noul partener de antrenament al Simonei va fi Louis Quennessen, un fost jucător de tenis din Franţa, care a evoluat câteva meciuri la profesionişti. El nu a avut niciun rezultat notabil, astfel că de ceva timp cochetează cu moda, unde are mult mai mult succes. Totuşi, de câte ori poate revine pe terenul de tenis, iar acum are onoarea să o pregătească pe deţinătoarea titlului de la French Open.

Este pentru a doua oară când Simona renunţă la Vasile Antonescu. Cei doi s-au mai pregătit în decembrie 2016, iar constănţeanca a renunţat la parteneriatul cu acesta imediat după Australian Open 2017, când a fost eliminată foarte repede.

Surprinde mai mult încetarea colaborării cu kinetoterapeutul Bogdan Covrig, care îl înlocuise pe Andrei Cristofor.

Simona mai este însoţită la Paris de antrenorul Daniel Dobre şi de preparatorul Teo Cercel
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite