Simona Halep: „Cu Serena Williams este mereu foarte greu să joc, dar nu trebuie să o bat ca să mă împlinesc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Reuters
Simona Halep FOTO Reuters

Simona Halep s-a întors de la Dubai şi îşi ia câteva zile de pauză pentru a se pregăti de Indian Wells. Ea a vorbit despre o posibilă confruntare cu Serena Williams.

"Cu Serena este şi va fi întotdeauna foarte greu să joc un meci şi să îl şi câştig. Chiar nu mă gândesc la Serena pentru că nu mă împiedică ea cu nimic. Eu dacă îmi fac treaba la turneele mele şi bat pe cine pot eu să bat atunci sunt bucuroasă. Eu nu trebuie să o bat pe Serena ca să mă împlinesc. Joc bine şi sper să urc cât mai mult în clasament. E foarte greu să ajung numărul 1, Serena e foarte departe. Nici nu m-am gândit la asta niciodată. Eu mă gândesc doar să joc cu plăcere fiecare turneu şi să am grijă de sănătatea mea", a spus Halep la întoarcerea din Dubai.

Jucătoarea română, numărul 9 mondial, poate urca pe locul 7 în urma jocului rezultatelor de la turneul din Dubai, chiar dacă a abandonat în primul tur. "Aşa am auzit şi eu că aş putea ajunge pe locul 7 dacă la Dubai se întâmplă pe acolo ceva... nu ştiu, eu nu mă prea pricep la clasamente. Nu am vorbit cu Sorana, sunt sigură că poate să o bată pe Errani (n.r. - Sara Eranni, jucătoare care o poate depăşi pe Halep în clasamentul WTA în cazul unui succes la Dubai) pentru că joacă bine. Aştept cu nerăbdare să ajung şi pe 7, dacă se va putea după Dubai, bine, dacă nu, după. Eu vreau să ajung acolo prin munca mea", a explicat jucătoarea.

Simona Halep a adăugat că poate câştiga oricând, dar la fel de bine poate pierde oricând. "Nu pot să câştig chiar tot, eu o să joc cât pot de bine şi să aduc bucurii. La Paris am pierdut în primul tur, aşa că se poate să pierd oricând, se poate să câştig oricând. Eu sunt pregătită pentru orice. Cred că am realizat ceva frumos până acum dar cred că pot şi mai mult", a mai spus Halep.

Halep, cap de serie numărul 7, a abandonat, marţi, în primul tur al turneului Premier de la Dubai, cu premii de 2 milioane de dolari, la scorul de 1-6, 1-1, al meciului disputat cu franţuzoaica Alize Cornet, locul 26 WTA.

Halep a acuzat probleme la tendonul lui Ahile al piciorului drept. Ea a cerut de două ori time-out medical, o dată la 1-4 şi a doua oară la 1-6. După 39 de minute, românca s-a retras de pe teren, fizioterapeutul WTA recomandându-i ulterior zece zile de pauză.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite