Simona Halep poate câştiga un premiu important, unic în cariera ei. Cu cine se luptă pentru această distincţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep poate câştiga, în premieră, un trofeu, graţie evoluţiilor pe care le-a avut în echipa de Fed Cup a României.

Conform celor de la site-ul oficial al Fed Cup, Simona Halep a fost “o inspiraţie pentru România”, care le-a administrat campioanelor en titre, Cehia, primul eşec acasă de după 2009, la Ostrava. 

Halep “şi-a pus mai mult decât amprenta”, iar România s-a calificat în semifinale pentru prima dată de la introducerea formatului Grupei Mondiale, scriu cei de la Fed Cup. 

În competiţie cu Halep se află Anastasija Sevastova, Georgina Garcia-Perez, Ashleigh Barty, Johanna Konta, Natalia Vikhlyantseva, Carolina Meligeni Rodrigues Alves, Maria Camila Osorio Serrano, Zarina Diyas si Zhang Shuai.

Fed Cup Heart Award a ajuns la zecea editie si este acordat sportivelor care "isi reprezinta tara cu distinctie, care arata curaj exceptional pe terenul de tenis si care demonstreaza u angajament deosebit fata de echipele lor in timpul meciurilor de Fed Cup." Câstigatoarele acestui premiu vor fi anunţate pe 25 martie şi primesc o suma de bani pe care trebuie sa o doneze unei organizatii caritabile.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite