Simona Halep, campioana sincerităţii şi a modestiei: „Nu credeam că pot câştiga la Doha!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi s-a impus în stil de mare campioană la turneul de la Doha, Simona Halep a rămas aceeaşi jucătoare modestă, recunoscând că nu se aştepta să triumfe în capitala Qatarului.

Simona Halep a făcut un meci mare în finala turneului WTA de la Doha, întrecând-o pe Angelique Kerber în două seturi, scor 6-2, 6-3, după doar o oră şi şase minute de joc. Deşi a evoluat încântător, românca s-a bucurat moderat la final, precizând, cu sinceritate în glas, că nu se gândea că s-ar putea impune în capitala Qatarului.

"Am venit de la un turneu indoor şi nu credeam că pot câştiga aici. M-am adaptat bine, cred că sunt cele mai bune momente din viaţa mea. Este momentul în care am cea mai mare încredere în mine, mental sunt foarte puternică şi mă bucur pentru fiecare meci câştigat. Mâine dimineaţă (n.r. luni, 17 februarie) mă duc la Dubai, unde sper să joc la fel de bine. A fost o săptămâna minunată pentru mine, aici, la Doha. Mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat. Acesta e cel mai mare turneu pe care îl câştig. Îmi place tenisul, îl joc cu plăcere, îmi place să fiu alături de voi", a declarat Simona Halep la finalul finalei câştigate în Qatar.

Românca a fost lăudată pentru succes inclusiv de adversara ei, Angelique Kerber: "Felicitări Simonei pentru o săptămână extraordinară, bravo!"

441.000 de dolari şi 900 de puncte WTA va primi Halep pentru triumful de la Doha. Acest punctaj o ajută pe româncă să urce pe locul 9 mondial

CITIŢI ŞI:

Simona Halep a spulberat-o pe Angelique Kerber şi a câştigat în stil de mare campioană turneul de la Doha

Simona Halep s-a calificat în finala de la Doha, după un meci fabulos cu Radwanska, locul 4 mondial

Simona Halep, despre jocul său în semifinala de la Doha: „Sunt foarte mulţumită de prestaţia mea”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite