Simona Halep a aflat cine îi sunt adversarele de la Wuhan. Românca şi-ar putea face cadou aniversar calificarea în finala turneului din China

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizată vineri, tragerea la sorţi pentru turneul de la Wuhan ne arată cu cine se va duela Simona Halep (5 WTA) la competiţia chineză.

Simona Halep nu are adversară în turul întâi de la Wuhan, urmând să debuteze direct în cea de-a doua rundă, unde o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Barabora Strycova (34 WTA) şi Wang Xiyu (136 WTA). Dacă se va califica în optimile de finală, românca ar putea juca cu Donna Vekic (23 WTA), Victoria Azarenka (47 WTA) sau Elena Rybakina (50 WTA). În etapa următoare, Simona Halep ar putea întâmpina probleme cu Kiki Bertens (8 WTA), Aryna Sabalenka (14 WTA) sau Venus Williams (59 WTA).

De asemenea, posibilele oponente pentru pentru semifinale ar fi Belinda Bencic (10 WTA), Madison Keys (13 WTA), Elise Mertens (24 WTA), Caroline Garcia (30 WTA) sau Ashleigh Barty (1 WTA). Simona Halep va aniversa, vinerea viitoare, 28 de ani, chiar în ziua semifinalelor competiţiei.

Turneul de la Wuhan va luat startul, duminică, fiind dotat cu premii în valoare de aproape trei milioane de dolari. Ediţia trecută, Simona Halep a părăsit competiţia în turul secund, acuzând probleme medicale în zona spatelui. Cea mai bună performanţă la Wuhan datează din 2016, când românca a ajuns până în penultimul act al competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite