Simona Halep, ademenită spre Rio: „Nu cred că un ţânţar o poate da la o parte din drumul spre o medalie la Olimpiadă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep s-a arătat îngrijorată din cauza virusului Zika şi a promis că, la finalul turneului de la Wimbledon, se va hotărî, după ce va discuta cu medici, dacă va participa sau nu la competiţia ce va fi găzduită de Brazilia.

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Alin Petrache, crede că Simona Halep va merge la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, în ciuda ameninţărilor privind virusul Zika. “Am discutat cu George Cosac, voi discuta şi cu Halep. Simona este un sportiv important, mare şi nu cred că un ţânţar, având în vedere că ne aflăm la sfârşitul toamnei, începutul iernii în Brazilia, ne va mai deranja foarte tare. Sunt sigur că un ţânţar sau alte lucruri care se pot întâmpla acolo în Brazilia nu te pot da la o parte de la câştigarea unei medalii atât de importante. Deocamdată nu sunt şi alţi sportivi care să aibă această intenţie, nu am discutat cu nimeni, ştiu doar ceea ce a declarat Simona”, a afirmat Petrache.

Constănţeanca a declarat, săptămâna trecută, că este foarte îngrijorată din cauza virusului Zika şi că la finalul turneului din Anglia se va hotărî, după ce va discuta cu medici, dacă va participa sau nu la Jocurile Olimpice. “Trebuie să mă informez foarte bine în legătură cu acest virus. Am întrebat mulţi medici despre Zika şi va trebui să discut din nou cu doctori după acest turneu. Am auzit că şi dacă nu eşti însărcinată în momentul în care eşti infectată cu virusul, atunci când rămâi însărcinată se va activa. Sunt foarte îngrijorată. Intenţionez să merg la Rio, dar trebuie să mă asigur să acolo este totul în regulă şi că nu voi avea probleme. Sănătatea mea este cea mai importantă. Virusul este periculos pentru femei şi mulţi sportivi s-au retras de la Rio din acelaşi motiv. Este o dilemă reală când în joc este sănătatea, astfel că deocamdată nu pot spune nimic. După acest turneu va trebui să mă hotărăsc”, a spus atunci Simona Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite