Simona Halep, noua stea a tenisului mondial: „Am devenit mult mai curajoasă, mai agresivă în joc!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a prins gustul succesului, după ce a câştigat la Nurnberg, în Germania, primul turneu WTA din carieră. Românca (21 de ani) are planuri mari pentru viitor, având ambiţia de a deveni cea mai bună jucătoare de tenis a României.

După triumful de la Nurnberg, Simona Halep a dezvăluit care a fost secretul succesului pe tărâm german. „Turneul de la Nurnberg îl consider un punct de început şi privesc cu încredere spre viitor. Simt că vreau şi pot să aduc momente de bucurie numeroşilor simpatizanţi ai tenisului românesc. Eu vreau să realizez cu adevărat ceva în acest sport minunat care mi-a dăruit atât de mult şi pentru care trăiesc acum. Am auzit spunându-se că joc altfel, dar eu evoluez la fel ca până acum, numai că sunt mult mai curajoasă, mult mai agresivă în joc şi mult mai încrezătoare în ceea ce pot să fac pe teren”, a declarat Halep pentru ProSport.

Românca a adăugat că familia şi managerul ei au contat enorm în ascensiunea sa. „Am avut alături familia şi câteva persoane foarte importante din viaţa mea ca de exemplu pe doamna Virginia  Ruzici, managerul meu. Ei au fost punctul meu de sprijin atunci când mi-a fost foarte greu.”

Sorana Cîrstea este cea mai bine clasată româncă în ierarhia WTA, pe 22. Simona Halep este a doua în acest clasament, pe poziţia 45.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite