Simona fără frică: declaraţie fantastică oferită de Halep. A spus, răspicat, că poate câştiga French Open în acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De obicei, la turneele de Mare Şlem, Simona Halep (4 WTA) insista pe faptul că n-are aşteptări prea mari şi că vrea doar să joace bine. Acum, după trei victorii, discursul ei s-a schimbat.

Simona Halep a făcut progrese remarcabile în ceea ce priveşte forţa mentală, iar acest lucru e reflectat nu doar în jocul româncei, ci şi în discursul ei.

Pentru prima dată de când a ajuns în elita tenisului feminin, constănţeanca de 25 de ani a spus, răspicat, că poate câştiga un turneu de Grand Slam. Şi nu cândva, într-un viitor îndepărtat, ci chiar acum la French Open 2017.

Ce a spus?

„Nu simt presiunea şi nu simt că sunt favorită, dar am încredere în şansele mele. Am jocul necesar pentru a merge până la capăt. Însă în tenis nu ştii niciodată ce se poate întâmpla. Dacă voi fi în ultimul meci, atunci voi fi foarte fericită“, a declarat Halep pentru Eurosport, potrivit Digi Sport.

Românca o va înâlni, astăzi, în optimi, pe Carla Suarez Navarro (Spania, 23 WTA), după ce a trecut peste primele trei dueluri fără set pierdut.

„E un sentiment foarte plăcut să fiu în a doua săptămână. Am avut meciuri bune, dar deloc uşoare. Am jucat bine, dar cel mai important e că joc din ce în ce mai bine de la meci la meci. Asta îmi dă încredere pentru următoarea săptămână“, a continuat Halep.

Ea s-a referit şi la accidentarea care, la un moment dat, i-a pus prezenţa la Roland Garros sub semnul întrebării.

„Am avut puţine emoţii înaintea turneului, pentru că nu m-am antrenat patru zile. De fapt, nu puteam alerga. A fost o accidentare urâtă. Cred că din punct de vedere mental m-am recuperat foarte bine şi foarte repede“, a adăugat Simona pentru Eurosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite