Simona debutează miercuri la Dubai, cu gândul la victoria #500 a carierei. Ora meciului Halep - Jabeur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Organizatorii turneului Premier de la Dubai au anunţat ora meciului Simona Halep - Ons Jabeur (45 WTA). Românca a jucat deja un meci de dublu la Dubai, împreună cu Julia Goerges, cele două fiind învinse în 51 de minute.

Simona Halep joacă la Dubai primul turneu din postura de principală favorită după un an, ca urmare a retragerii australiencei Ashleigh Barty.

Constănţeanca în vârstă de 28 de ani a beneficiat, la fel ca şi favorita 2, Karolina Pliskova, de un prim tur liber. Astfel, ea va debuta în competiţie direct în optimi, miercuri, de la ora României 17:00, în primul meci al sesiunii de seară de pe Terenul Central. Dacă Sorana Cîrstea va reuşi marţi să treacă de Anett Kontaveit, atunci româncele ar urma să bifeze meciuri consecutive pe principala arenă a complexului din Dubai. Sorana Cîrstea ar urma să intre pe Central după terminarea meciului Halep - Jabeur, pentru a o înfrunta pe Anastasia Pavlyuchenkova, autoarea unei reveniri epice în faţa campioanei din 2019 de la Dubai, Belinda Bencici.

Pe Terenul Central, înainte de duelul Halep - Jabeur, se vor juca, cu începere de la ora României 12.00 partidele: Kristina Mladenovic - Karolina Pliskova, Veronika Kudermetova - Garbine Muguruza şi Kenin / Rybakina - Katerina Siniakova.

Ons Jabeur a beneficiat de o invitaţie pe tabloul principal din partea organizatorilor, fiind prima jucătoare de origine arabă ajunsă într-un sfert de finală în turneele de Mare Şlem. Sportiva din Tunisia, în vârstă de 25 de ani, şi-a început ascensiunea în tenisul feminin în toamna lui 2018, după un meci direct cu Halep. O retragere a Simonei, provocată de dureri la spate, în timpul meciului direct de la Beijing, o trimitea pe Ons Jabeur în turul doi şi înapoi în Top 100, după aproape opt luni de absenţă. De atunci, tunisiana şi-a păstrat neîntrerupt locul în prima sută şi a continuat să urce până în Top 50.

Simona Halep va încerca să echilibreze scorul întâlnirilor directe cu Ons Jabeur, dar şi să obţină victoria cu numărul 500 a carierei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite