Simeone a vrut să-l bată pe Varane, dar a fost aplaudat la sfârşitul finalei pierdute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diego Simeone
Diego Simeone

Tensiunea finalei de la Lisabona şi-a spus cuvântul în prelungiri, atunci când lucrurile au fost la un pas să degenereze.

Deranjat de felul în care s-a bucurat Rafael Varane, după un gol al echipei sale, antrenorul lui Atletico, Diego Simeone, a intrat pe teren după el, decis să-i aplice o corecţie fizică. a fost oprit cu greu de stafful său, în vreme ce Casillas a făcut paravan în faţa francezului, pentru a-l scăpa de furia lui Simeone. Argentinianul s-a calmat în cele din urmă, iar la conferinţa de presă a avut parte de un gest superb. Toţi ziariştii s-au ridicat în picioare şi l-au aplaudat. Nu pentru faptul că l-a alergat pe Varane, ci pentru tot ceea ce a reuşit cu Atletico în acest sezon.

 "Nu trebuie să vărsăm o lacrimă după acest meci! Să recunoaştem că Real a fost mai bună în a doua jumătate a partidei. Noi am avut linişte înaintea jocului, pentru că ea ne-a dat totul şi sunt convins că avem posibilitatea să creştem. Nu simt tristeţe, trebuie să recunosc cine este mai puternic şi mă depăşeşte", a spus Simeone.

"Fanii trebuie să fie mândri de sezonul nostru extraordinar şi să nu fie supăraţi nici măcar o secundă. Vom continua să fim o concurenţă serioasă pentru echipele mari, aşa cum am fost şi în acest an. Cred că echipa merită nota nouă şi jumătate pentru acest sezon. Luni mă voi întâlni cu cei din conducere pentru a vedea ce avem de făcut, iar apoi am în plan să mă odihnesc alături de familie. Am tot entuziasmul din lume după titlul recent câştigat în La Liga", a mai afirmat Simeone.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite