Sibiul se pregăteşte de un meci uriaş: Ce vor face oficialii echipei locale pentru a putea găzdui duelul cu FCSB din cupă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hermannstadt

Jocurile din sferturile cupei se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă. Partidele se vor desfăşura pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab cotată în campionatul precedent.

Sferturile Cupei României sunt programate pentru perioada 27 februarie – 1 martie, televiziunile urmând să stabilească, ulterior, zilele exacte în care se vor juca cele patru întâlniri.

AFC Hermannstadt, locul 2 în „B“, e singura formaţie din ligile inferioare care a ajuns atât de departe în competiţia KO în actuala stagiune. Trupa pregătită de Alexandru Pelici va găzdui, la Sibiu, meciul cu FCSB. Pentru acest lucru însă, e nevoie de un plan special.

„Luăm serios în calcul posibilitatea de a închiria o instalaţie de nocturnă mobilă. Dacă o vom face, probabil preţul biletelor va creşte puţin, dar sunt convins că suporterii vor lua cu asalt tribunele Stadionului <<Municipal>> şi de data aceasta, pentru că nu în fiecare zi au posibilitatea de a o vedea pe FCSB în oraşul lor. Sibienii merită o astfel de întâlnire“', a declarat preşedintele divizionarei secunde, Teodor Birţ.

Tabloul sferturilor

*CS U Craiova – Dinamo

*AFC Hermannstadt – FCSB

*Gaz Metan – Astra

*FC Botoşani - CSM Poli Iaşi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite