Sfatul lui Paul Scholes pentru Roy Hodgson: „Anglia ar trebui să joace precum Liverpool“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Scholes (39 de ani), fosta glorie a lui Manchester United, a fost impresionat de parcursul excelent pe care l-a reuşit Liverpool în campionatul abia încheiat. Scholes e de părere că naţionala Angliei ar trebui să joace precum „cormoranii“, la Mondialul din Brazilia.

„Ar fi o notă răcoritoare în jocul Angliei, dacă va adopta mentalitatea ofensivă pe care a arătat-o Liverpool. Cred că Roy Hodgson ar trebui să înceapă cu patru-cinci jucători de la Liverpool în echipă“, a declarat Scholes, care s-a retras de pe gazon în iulie 2013. La naţionala Angliei, Scholes a debutat în 1997, dar ultimul meci, cel cu numărul 66, l-a jucat în 2004.

Anglia face parte din grupa D, alături de Uruguay, Costa Rica şi Italia, şi are în lot cinci jucători de la Liverpool: Glen Johnson, Steven Gerrard, Jordan Henderson, Raheem Sterling şi Daniel Sturridge. 

Liverpool a încheiat pe locul 2 în prima ligă engleză, cu 101 goluri marcate în 38 de partide, un gol mai puţin marcat (şi două puncte în minus) faţă de campioana Manchester City. 

Vezi aici 

TOATE loturile anunţate pentru Campionatul Mondial din Brazilia

Ştiri despre Cupa Mondială 2014

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite