Sfatul lui Darren Cahill pentru Simona Halep după ce aceasta a câştigat aproape un milion de euro la Madrid. „Poţi să-ţi cumperi din banii pe care i-ai luat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darren Cahill şi Simona Halep
Darren Cahill şi Simona Halep

Simona Halep a câştigat turneul de la Madrid, iar victoria din finală i-a adus şi un premiu financiar de aproape un milion de euro.

Concret, Simona va încasa 912.900 de euro, bani impozabili conform grilei din Spania, pentru al doilea mare succes din cariera ei, după cel de la Indian Wells, de anul trecut. Cu aceşti bani, românca a trecut de pragul celor 12 milioane de euro câştigaţi din tenis.

Victoria o readuce pe Simona, de azi, în Top 5, ea urmând a ocupa poziţia a cincea în clasamentul WTA. Simona se află în revenire de formă, după începutul dezamăgitor de sezon.

Simona se află deja la Roma, unde va participa la turneul din această săptămână şi unde are parte de un culoar dificil (Vezi AICI cu cine se va confrunta), iar înainte de plecarea spre capitala Italiei, ea a primit un sfat de la antrenorul ei Darren Cahill.  "Crezi că poţi să-ţi cumperi nişte blugi noi?", i-a scris australianul jucătoarei noastre pe o reţea socială, râzând de jeanşii acesteia.

Massya Pessoa a dedicat victoria iubitei sale, un fotomodel canadian: "Îmi plac femeile, nu mă ascund!" 

Mărturia unei campioane. Ce a simţit Aurelia Brădeanu înaintea executării loviturii decisive de la 7 metri

Gustul dulce al răzbunării. Cine e cea mai fericită jucătoare de la CSM după triumful de la Budapesta

VIDEO Show de neuitat la loviturile de departajare. Cum şi-a enervat Pessoa adversarele 

Povestea Isabellei Gullden, golghetera Ligii Campionilor 

halep
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite