Sfârşit de misiune: Dorinel Munteanu nu mai este antrenor la Oţelul Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu, fost antrenor la Oţelul Galaţi. FOTO Mediafax
Dorinel Munteanu, fost antrenor la Oţelul Galaţi. FOTO Mediafax

Dorinel Munteanu şi-a dat demisia din funcţia de antrenor a Oţelului Galaţi, un lucru aşteptat în urma ultimelor discuţii. Urmaşul acestuia pe banca tehnică va fi Viorel Tănase.

După câteva zile de foc cu declaraţii de o parte şi de alta a oficialilor Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu s-a despărţit în mod oficial de oţelari. Acesta a fost diplomat la conferinţa de presă pe care a susţinut-o în cursul zilei de joi.

„Orice despărţire este un moment dificil. Am decis de comun acord să încetăm această colaborare, ne-am despărţit amiabil. E normal să fie şi momente tensionate în viaţa unei echipe, dar vor rămâne doar lucrurile frumoase, adică cei trei ani şi jumătate de colaborare în care am obţinut cele mai mari performanţe“, declarat Dorinel Munteanu.

„Sunt bucuros că am făcut parte din acest proiect. E o zi tristă pentru mine, dar am decis să încheiem contractul pentru binele echipei. Va rămâne în inima mea pentru totdeauna, am trăit cele mai frumoase momente ca antrenor, suporterii au gustat din succesul echipei şi mereu mă voi întoarce cu plăcere la Galaţi. Sunt mândru că am avut în jurul meu caractere, mă refer la suporteri, jucători şi cei din conducere“, a completat acesta.

Primarul oraşului Galaţi, Marius Stan a fost discret: „Era clar că trebuia făcută o schimbare. Nu îl sacrificăm pe Dorinel, e doar un ciclu care se încheie. Sper ca acest moment să fie un declic care să se dovedească a fi benefic“.

Dorinel Munteanu a preluat funcţia de antrenor la Oţelul în 2009, câştigând cu aceştia un titlu de campioană a României şi o Supercupă. De asemenea, el a mai participat în UEFA Champions League în sezonul trecut, însă nu a obţinut niciun punct. În sezonul actual, Oţelul ocupă abia locul 14, cu cinci puncte acumulate. Urmaşul lui Dorinel pe banca tehnică va fi Viorel Tănase.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite