Sexy deputata PSD, cerută în căsătorie de un fotbalist: Andreea Cosma i-a spus „da“ unui bărbat cu 15 ani mai tânăr decât ea

Sexy deputata PSD, cerută în căsătorie de un fotbalist: Andreea Cosma i-a spus „da“ unui bărbat cu 15 ani mai tânăr decât ea

A devenit celebră după ce a făcut un selfie în parlament şi e fiica baronului PSD de Prahova, Mircea Cosma. Acum, a reuşit să cucerească inima unui fost stelist.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea Cosma (43 de ani) are priză la fotbalişti! A fost mult timp cu Gabi Iancu (fost jucător la Viitorul şi la FCSB), iar acum urmează să facă nunta cu Gabi Matei (28 de ani) coleg de echipă cu fostul ei iubit!

Informaţia a fost dezvăluită de jurnalistul Andrei Trifan de la „Fanatik“. Acesta notează că Andreea Cosma, deputata PSD, fostă cântăreaţă, în prezent notăriţă, mamă, şi divorţată de un libanez, a acceptat cererea de căsătorie a lui Gabi Matei.

Acesta evoluează, în acest moment, la Nieciecza, formaţie de prima ligă din Polonia care a încheiat sezonul regulat pe penultimul loc. Ca o ironie a sorţii, la Nieciecza, Matei e coleg cu Gabi Iancu, care, la rândul său, a avut o relaţie cu Andreea Cosma!

Deputata neagă însă orice legătură cu Matei: "Am văzut că a luat amploare acest anunţ. Nu ştiu de unde a pornit, cine a dorit să-l lanseze şi nu o să vreau să-l dezvolt pentru că nu am ce. Nu este nimic adevărat, nu îmi dau seama cum a apărut numele meu în acest context"

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: