Sergio Ramos a plecat de la Real Madrid. Conferinţă de presă în lacrimi a fundaşului spaniol VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ramos

Fotbalistul cu 16 sezoane petrecute în tricoul lui Real Madrid a oficializat, joi, despărţirea de clubul cu care a câştigat 22 de trofee.

Însoţit de familia sa, fundaşul în vârstă de 35 de ani şi-a anunţat plecarea de la madrileni în cadrul unei conferinţe de presă emoţionante, în timpul căreia nu şi-a putut stăpâni lacrimile. 

“Este unul dintre cele mai dificile momente din viaţa mea, ziua în care mă despart de Real Madrid. Se încheie o etapă minunată, o etapă unică în viaţa mea, cred că niciodată nu voi mai trăi ce am trăit aici. N-am cum să nu fiu emoţionat, mi-ar fi plăcut să mai joc un meci pe Santiago Bernabeu. Vreau să mulţumesc clubului, preşedintelui, colegilor mei, tuturor angajaţilor din club şi suporterilor, care m-au sprijinit în cele mai dificile momente. Mulţumesc mult tuturor şi acesta este mai degrabă un pe curând, nu un adio, pentru că mai devreme sau mai târziu, mă voi întoarce”, a spus Ramos.

Preşedintele clubului, Florentino Perez, a ţinut şi el un discurs de mulţumire pentru fotbalist. “Vei rămâne în istorie drept unul dintre cei mai mari căpitani din istoria clubului. Astăzi, întreaga suflare a Madridului îţi mulţumeşte penrtu tot ce ai făcut aici. Am suferit împreună şi am luptat împreună. Eşti, fără îndoială, una dintre marile legende ale Real Madrid. Îţi doresc să fii fericit alături de ai tăi, indiferent unde vei fi, şi să ştii că aceasta va fi mereu casa sa. Mulţumesc pentru tot ce i-ai dat acestui club”.

Conform presei iberice, motivul divorţului îl reprezintă neînţelegerile privind prelungirea contractului. Ramos dorea o înţelegere pe două sezoane, doar că oferta din partea clubului prevedea un contract pentru un singur an şi o reducere salarială de 10%, condiţii considerate inaccetabile de vedetă. 

Sergio Ramos a fost legitimat la Real Madrid vreme de 16 ani, perioadă în care a adunat 671 de meciuri şi 101 goluri în tricoul galacticilor. Fotbalistul a câştigat cu echipa din capitala Spaniei 22 de trofee, între care de patru ori Liga Campionilor, 5 titluri în întrecerea internă, două Cupe ale Regelui, trei Supercupe ale Europei şi 4 Supercupe ale Spaniei. 

Presa internaţională speculează că Manchester City are cele mai mari şanse să obţină semnătura fundaşului, însă Manchester United, PSG şi clubul la care s-a format, Sevilla, stau şi ele la pândă şi ar fi luat legătura cu agentul jucătorului. Ramos, care vine după o accidentare care l-a ţinut departe de teren în acest final de sezon, a ratat participarea la EURO 2020.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite