Serena Williams, ridicată în slăvi de presa mondială: „A distrus-o pe Halep“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

Americanca de 39 de ani a făcut, chiar după spusele ei, cel mai bun meci la această ediţie de la Australian Open, iar analiştii din mass-media au fost impresionaţi de calitatea jocului prestat de fostul lider WTA.

Simona Halep (2 WTA) se poate consola cu faptul că a fost învinsă, în sferturile de la Australian Open, nu doar de o jucătoare mult mai titrată, ci şi de una care chiar e în mare formă şi a jucat mai bine decât ea.

De altfel, presa internaţională a subliniat exact acest lucru, în cronicile de după celui mai aşteptat duel din sferturi, pe tabloul feminin.

Ce a scris presa mondială?

*Marca: Williams câştigă o luptă dură cu Halep şi merge în a noua sa finală la Australian Open. Meciul a arătat o Serena în mare formă, care s-a mişcat cu agilitate pe toată suprafaţa terenului. A jucat un tenis ofensiv, care a distrus-o pe Halep în multe momente.

*CNN: Serena, în vârstă de 39 de ani, pare să-şi fi recuperat viteza de altădată. Ca rezultat, Halep nu a putut să-i facă faţă. Chiar dacă Simona, dublă câştigătoare de Grand Slam, şi-a arătat spiritul de campioană în al doilea set, Williams nu a clipit niciodată.

*Tennis World: Serena Williams a depăşit-o pe Simona Halep pentru a ajunge în semifinale, la Australian Open. Williams a câştigat într-o oră şi 21 de minute şi a ajuns în semifinalele unui turneu major pentru a 40-a oară în carieră. Halep a fost cap de serie, dar Williams a jucat ca o campioană care şi-a recăpătat încrederea după o pauză lungă.

*Site-ul Yahoo! Australia: Dominantă! Brutala victorie a Serenei Williams. A pedepsit-o pe Halep, în special, pe al doilea serviciu al ei.

*Daily Mail: Serena Williams dă timpul înapoi şi obţine o victorie superbă în faţa Simonei Halep. Serena pare pregătită să egaleze recordul lui Margaret Court. Părând mai pregătită fizic ca oricând de la revenirea pe teren, Serena a avut nevoie de doar 82 de minute pentru a obţine victoria. Ea a arătat o mobilitate incredibilă împotriva uneia dintre jucătoarele cu cea mai bună deplasare din circuit.

*Punto de Break: Prestaţie uriaşă din partea Serenei, care a „împachetat-o” pe Halep şi a ajuns în semifinale. Un meci mare scris cu majuscule, în sferturile de finală între Serena Williams şi Simona Halep. Americanca a strâns din dinţi şi şi-a luat revanşa după înfrângerea suferită în finala de la Wimbledon 2019. Serena a fost foarte serioasă şi concentrată, având în vedere că ştia ce poate produce consistenţa lui Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite