Serena Williams se răzbună pe Ion Ţiriac: Decizie prin care îi dă o „palmă“ de şase ani încoace

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

Americanca de 39 de ani e în conflict deschis cu preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT) de mai mult timp, însă situaţia a degenrat cu adevărat la începutul acestui an.

Cu siguranţă, vor sări scântei la o întâlnire între Serena Williams şi Ion Ţiriac! Iar asta pentru că, în acest an, duelurile verbale, deocamdată de la distană, au ajuns şi la familiile celor doi! 

Din partea Serenei, „în ring“ a sărit soţul acesteia, Alexis Ohanian, în timp ce omul de afaceri român a fost apărat de fiul său, Ion Ion Ţiriac. Scandalul a pornit după ce preşedintele FRT a spus, în luna ianuarie, că Serena ar trebui să se retragă, dacă ar avea decenţă, făcând referire şi la kilogramele în plus ale americancei.

Având în vedere această situaţie tensionată, Serena Williams a luat o decizie aşteptată: a sărit peste Madrid Mutua Open (30 aprilie - 9 mai), turneu patronat de Ion Ţiriac. De fapt, din cauza relaţiei glaciale pe care o are cu şeful FRT, Serena n-a mai jucat la Madrid din 2015. Atunci, a avansat până în semifinale, unde a fost învinsă de Kvitova (2-6, 3-6).

2 trofee are Serena Williams la Madrid, de când turneul a trecut la categoria Premier Mandatory, în 2009: în 2012, după o finală cu Azarenka, şi în 2013, după o finală cu Şarapova.    
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite