Serena Williams, mister desluşit: De ce a apărut pe teren cu nişte plasturi pe faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

Serena Williams a avut, probabil, una dintre cele mai aşteptate apariţii pe teren, la Wimbledon 2022. Din păcate pentru fanii ei, americanca e deja în drum spre aeroport.

Mulţi iubitori ai tenisului au aşteptat revenirea Serenei pe teren, pentru a vedea cum mai poate juca la 40 de ani o sportivă legendară, cu 23 de trofee de Grand Slam în palmares. 

Americanca a surprins, evoluând cu nişte plasturi pe faţă. Jurnaliştii britanici au oferit explicaţia, preluată de Eurosport: Serena suferă de sinuzita, iar acele plasturi uşurează presiunea şi durerea cauzate de această afecţiune.

Serena amână anunţul retragerii

La Wimbledon, americanca şi-a făcut apariţia pe teren, în proba de simplu, după un an de absenţă. La Wimbledon 2021, Serena, accidentată, a abandonat, în turul I, în timpul unui meci cu Sasnovich. Acum, la revenirea pe teren, a fost învinsă de franţuzoaica Harmony Tan (24 de ani, 115 WTA): 5-7, 6-1, 6-7. 

A fost doar pentru a treia oară, când Serena a părăsit un Grand Slam după runda inaugurală.  

Aşadar, după partida de marţi seară, toată lumea a vrut să ştie dacă Williams a jucat pentru ultima dată, la All-England Club, unde are şapte trofee. Americanca a menţinut însă suspansul: „Momentan, vreau doar să joc, să văd cum mă simt. Cine ştie ce se va întâmpla? M-am simţit mai bine decât anul trecut, astfel că e un start bun. Cred că fizic am stat destul de bine, dar, în unele puncte-cheie, mental n-am fost la 100%. Am gestionat bine unele dintre aceste puncte, dar, din moment ce n-am câştigat, e clar că era nevoie de mai mult. Cu siguranţă, voi avea mai multă motivaţie să joc mai bine, când voi evolua acasă. la US Open“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite