Serena Williams ia o decizie care îi poate aduce mari beneficii Simonei Halep. Fanii ei sunt foarte dezamăgiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea americană Serena Williams, liderul mondial, a luat o hotărâre care nu a căzut deloc bine fanilor ei, dar care o poate ajuta mult pe Simona Halep.

„Îmi pare rău să fac acest anunţ, dar din cauza unei inflamaţii la umăr nu pot veni la Montreal, deşi e o competiţie pe care o îndrăgesc. Sper să mă întorc aici", a spus Serena Williams, de trei ori câştigătoare a Rogers Cup, spre dezamăgirea fanilor ei, care o aşteptau în Canada..

Serena va pierde 350 de puncte WTA, iar în cazul în care Anglique Kerber se impune, jucătoare germană reduce la sub 1000 de puncte ecartul. Abandonul Serenei o aduce pe Simona Halep pe partea cealată a tabloului. Inţial, ea fusese distribuită pe partea superioară  unde putea da peste Muguruza şi Serena, dar acum cel mai tare adversar este Kerber, pe care o poate întâlni în semifinale.

Acum, Simona Halep va juca direct în turul doi, cu învingătoarea meciului dintre australianca Daria Gavrilova, locul 46 WTA, şi Annika Beck din Germania, numărul 37 mondial.

Simona Halep a decis să se înscrie şi la dublu, alături de Monica Niculescu. Cele două, beneficiarele unui wild card, vor întâlni în primul tur perechea Gabriela Gabrowski/Alla Kudriavţeva (Canada/Rusia).

Monica Niculescu, locul 61 WTA, o va avea ca adversară în primul tur pe letona Jelena Ostapenko, numărul 38 WTA.

Turneul de la Montreal este dotat cu premii totale de 2.714.413 de dolari.

Vezi AICI tabloul meciurilor de la Montreal

Copleşită de durere: o tenismenă se retrage la doar 27 de ani!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite