Serena Williams, decizie surprinzătoare după dezastrul de la Roma: Ce a anunţat în presa americană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

Revenită pe teren după 83 de zile, în primul ei turneu de zgură înainte de French Open (30 mai - 13 iunie), fostul lider WTA a şi părăsit Italian Open, după partida de debut, în turul II.

Serena Williams (8 WTA) a bifat un eşec la meciul ei cu numărul 1.000 din carieră. Intrată pe teren, direct în turul II de la Roma, americanca de 39 de ani a fost învinsă, în minimum de seturi, de argentinianca Nadia Podoroska (44 WTA), scor 6-7, 5-7.

Ieşită din competiţie după un singur meci pe zgură, Serena a luat o decizie surprinzătoare. Realizând că nu poate merge aşa la French Open, ea s-a înscris la un turneu mic, de categoria WTA 250, la Parma! Emilia-Romagna Open va începe de duminică.

Potrivit organizatorilor, şi sora mai mare a Serenei, Venus (40 de ani, 87 WTA) a acceptat un wild-card şi va juca la turneul de la Parma.

Ce a spus Serena Williams în „Washington Post“?

*Probabil, am nevoie de nişte meciuri în plus pe zgură. De aceea, voi discuta cu antrenorul meu şi cu echipa mea pentru a vedea cum vom proceda. M-am antrenat în ultimele luni, dar, cu siguranţă, jocul pe zgură e altceva şi am nevoie de o perioadă de acomodare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite