Serena, din nou ca TGV-ul. Anisimova a primit o lecţie de tenis, iar Williams va juca o finală cu miză importantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams arată impresionant la Auckland, unicul turneu de pregătire pentru Australian Open 2020 inclus în programul său. Campioana americană va juca finala atât în proba de simplu, cât şi în cea de dublu (alături de Caroline Wozniacki) pentru prima dată de la Wimbledon 2016 încoace, după ce sâmbătă a învins-o clar pe Amanda Anisimova în semifinale, cu dublu 6-1, în 43 de minute.

Chiar dacă în urmă cu mai bine de zece ani declara la o conferinţă de presă că nu va juca nici în ruptul capului la 38 de ani, ba chiar îi invita pe jurnalişti să noteze acest şi lucru şi să o scoată cu forţa de pe teren dacă o vor mai găsi pe teren, Serena Williams are un start de an 2020 excelent.

Americanca are o nouă şansă, duminică, de a câştiga primul său trofeu după naştere, având din 218 încoace doar cinci finale pierdute.

La Auckland, Serena Williams a reuşit victorii la Camila Giorgi, Christina McHale, Laura Siegemund şi Amanda Anisimova. Cu un singur set cedat pe tabloul de simplu, Serena Williams este favorită clară în faţa conaţionalei Jessica Pegula (82 WTA). În semifinala cu Anisimova, cea care i-a încheiat Simonei Halep cursa de apărare a trofeului la Roland Garros 2019, Williams a convertit toate cele cinci mingi de break pe care şi le-a procurat şi a câştigat 10 din 12 puncte pe serviciul doi advers.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite