Serena, în mare vervă după ce a bătut-o pe Halep: „N-am mai simţit aşa din vara anului 1926!“ VIDEO

Serena, în mare vervă după ce a bătut-o pe Halep: „N-am mai simţit aşa din vara anului 1926!“ VIDEO

Williams a avut chef de glume, după ce a apărut în faţa jurnaliştilor, la finalul unui meci impresionant, câştigat mult mai uşor decât ar fi crezut vreodată: 6-3, 6-3.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serena Williams (39 de ani, 11 WTA) a făcut meciul ei cel mai bun la Australian Open 2021, exact când a avut nevoie de o asemenea prestaţie stelară: în faţa unei adversare redutabile, o favorită mare la trofeu.
 
Ce-i drept, Serena avusese prestaţii solide şi în primele ei trei partide la Melbourne, cedând un singur set, cu Aryna Sabalenka (7 WTA). Astăzi însă, americanca a jucat cu adevărat bine şi a arătat, din nou, o mobilitate fantastică pe teren, având în vedere vârsta ei. 
 
La conferinţa de după meciul câştigat cu Simona Halep, fostul lider WTA a şi fost întrebat despre două raliuri lungi, în setul doi, pe care le-a tranşat de fiecare dată în favoarea sa. Într-o dispoziţie foarte bună, Serena a răspuns printr-o glumă, spunând că nu s-a mai simţit atât de încrezătoare, în timpul unor schimburi lungi, din...vara anului 1926!
 
Ce a spus Serena Williams la întâlnirea cu jurnaliştii?
 
*Cu siguranţă, cred că acesta e cel mai bun meci din acest turneu şi, evident, a trebuit să mă lupt cu numărul doi din lume. Ştiam că trebuie să joc mai bine şi asta am făcut, aşa că sunt încântată. Am urmărit-o şi sunt sigură că şi ea a făcut la fel.
 
*Simt că aceasta e o oportunitate atât de bună pentru mine, trebuie doar să dau totul. Am avut o pauză competiţională incredibil de lungă şi de grea. Şi astfel, sincer, sunt fericită de fiecare victorie pe care o obţin.
 
*Nu m-am gândit prea mult la ce s-a întâmplat în 2019, la Wimbledon. Ştiam că nu pot juca mai rău decât atunci, ceea ce e bine.
 
*Deplasarea în teren a fost, de fapt, un avantaj al meu, în trecut. Doar că mă concentram pe alte aspecte. E un sentiment plăcut să văd că mişcarea mea pe teren e la un nivel bun, din nou.
 
*Poate n-am lucrat, în mod special, la deplasarea în teren, dar Patrick (n.r. - antrenorul Patrick Mouratoglou) mi-a zis că trebuie să fiu mai solidă. Am lucrat mult şi am încercat să fiu mai bună. Viteza din jocul meu a fost mereu foarte bună şi ştiu că pot să ajung la mingile din defensivă.
 
*În setul doi, am realizat că făceam multe greşeli neforţate în acele game-uri pe care le-am pierdut. Ştiam că pot juca mai bine. A fost important că am continuat şi am presat.  
 
VEZI GLUMA FĂCUTĂ DE SERENA WILLIAMS
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările