Serena, în genunchi: americanca şi-a anunţat retragerea de la Indian Wells şi Miami şi pierde locul 1 mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au trecut 39 de zile de când Serena Williams a câştigat Australian Open. De atunci, sportiva de 35 de ani a dispărut de pe terenul de tenis şi nu-şi va face revenirea nici în California.

Serena Williams le-a dat o veste proastă organizatorilor de la Indian Wells pentru care prezenţa liderului mondial în competiţie era foarte importantă.

Americanca ar fi trebuit să debuteze direct în turul II, însă, potrivit Fox Sports, s-a retras de la acest turneu, dar şi de la următorul. „Din păcate, trebuie să mă retrag de la Indian Wells şi Miami Open. N-am putut să mă antrenez din cauza problemelor de la genunchi“, a anunţat Williams.

Cum în 2016, Serena a ajuns până în finala de la Indian Wells, acolo unde a fost învinsă de Azarenka, americanca de 35 de ani avea 640 de puncte de apărat acum. Fără ele, Serena va cădea pe locul 2 WTA, urmând a fi înlocuită de Angelique Kerber. Nemţoaica a fost eliminată în turul II, în 2016, la Indian Wells. 

Astfel, Serena pierde locul 1 mondial la doar şase săptămâni după ce revenise în fruntea clasamentului WTA. La Indian Wells, ea ar fi putut juca împotriva Simonei Halep doar în finală. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite