Serena a „furat“ munca unei jucătoare: Scandal din cauza tratamentului preferenţial de care a beneficiat Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spre deosebire de French Open, Serena Williams (183 WTA) a fost pusă în urna favoritelor la tragerea la sorţi pentru Wimbledon.

Americanca de 36 de ani a prins un loc în detrimentul lui Cibulkova (32 WTA). Această situaţie a enervat-o pe sportiva din Slovacia, în vârstă de 29 de ani. 

„Nu cred că e o decizie potrivită. Nu e corect! Am muncit şi trebuia să fiu cap de serie!“, a spus Cibulkova, care va debuta la All-England Club în compania lui Cornet (42 WTA). 

În schimb, Serena s-a arătat mulţumită de decizia organizatorilor şi a insistat că, şi pe viitor, jucătoarele care revin după ce au născut un copil trebuie să fie protejate. 

„Cei de la WTA nu iau în considerare că unele femei au pierdut primul loc pentru că au născut un copil. Nu s-au accidentat! Cred că această regulă trebuie schimbată. Nu neapărat în această perioadă, ci pe viitor. Poate că unele jucătoare vor să nască un copil când au 25 de ani, dar, de asemenea, vor să rămână în circuit“, a explicat Williams. 

Aceasta a fost susţinută puternic şi de Martina Navratilova: „Indiferent de ce spune computerul, Serena nu e, de fapt, a 183-a jucătoare din lume. Ea e pe acel loc pentru că a născut, iar acesta e abia al patrulea său turneu de la revenire. Ar putea să fie locul 1.000 în lume şi tot aş considera-o favorita mea“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite