Serena, făcută mincinoasă: Un fost jucător de tenis a explicat de ce Williams nu s-a prezentat la meciul cu Şarapova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Retragerea Serenei Williams (451 WTA) de la French Open, înaintea mult aşteptatului meci din optimi, a creat un scandal în lumea tenisului.

Serena Williams a pierdut primul meci în faţa Mariei Şarapova (30 WTA) după 14 ani! Iar asta prin neprezentare. Până la episodul de la French Open 2018, Williams avea 18 victorii la rând în faţa rusoaicei.

Chiar şi înaintea abandonului Serenei de luni, mulţi au spus că ea porneşte cu şansa a doua în faţa lui Şarapova, fiindcă Maria a revenit de un an în circuitul WTA, pe când Williams are doar câteva luni. 

Pornind de aici, fostul jucător de tenis, Andrei Chesnokov, a lansat o serie de acuze dure la adresa americancei. Într-un dialog cu sport-express.ru, preluat de gsp.ro, rusul a insistat că Serena nu s-a prezentat la duelul cu Şarapova, fiindcă i-a fost frică de o înfrângere pe teren!

Ce a spus Chesnokov?

*Nu vreau să dau verdicte, nu sunt în pielea Serenei. Dar când n-ai mai pierdut în faţa cuiva de 14 ani, iar Şarapova traversează acum o formă excelentă, dă de gândit. 

*Maria a trecut categoric de Pliskova, iar în acel moment Serena şi-a estimat şansele. Dintr-odată, a apărut această accidentare. Cum de ieri nu avea nimic?!

*Pot doar să ghicesc. În opinia mea, Serena Williams nu e accidentată. Modul în care a jucat de la începutul turneului spune tot despre forma ei fizică şi despre faptul că n-are dureri. A reuşit să învingă jucătoare cu potenţial de Top 10, cum ar fi Barty.

CITEŞTE ŞI:

Ţiriac, declaraţie dură despre Simona Halep: „Eu favoriţi din ăştia am văzut destui!“. Ce l-a îndemnat să zică aşa ceva

Ţiriac a desfiinţat-o pe Serena: Williams, atacată dur pentru ce a făcut la Paris. Ce l-a enervat pe miliardarul român

Serena a sperat într-un miracol: Antrenorul ei a explicat la ce s-a aşteptat Williams înaintea meciului cu Şarapova

Halep la ora socotelilor: Ce ar trebui să se întâmple la French Open pentru ca Simona să-şi păstreze locul 1 mondial

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite