Serena, explicaţia unei prăbuşiri incredibile: CNN a dezvăluit cum a putut pierde americanca de la 5-1 în decisiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams (16 WTA) era la o minge de victorie şi de calificarea în semifinalele de la Australian Open, însă Karolina Pliskova a întors-o în mod incredibil.

Serena Williams a avut un ghinion incredibil în confruntarea cu Karolina Pliskova în noaptea de marţi spre miercuri. După cum CNN a scris aici, la scorul de 5-1 în decisiv pentru Serena, aceasta şi-a sucit glezna exact atunci când a servit la 40-30 pentru a închide meciul!

Potrivit CNN, această accidentare a fost motivul pentru care fostul lider mondial a suferit o prăbuşire dramatică, irosind alte trei mingi de meci la 5-4 şi pierzând, într-un final, cu 5-7 în decisiv.

O prima reacţie în privinţa accidentării a venit chiar din partea Serenei, imediat după meci: „Acum, glezna e OK, dar, probabil, se va umfla până mâine. Cred că ea a jucat incredibil la acele mingi de meci, prinzând tuşa de fiecare dată“.

Serena Williams a ratat şansa de a câştiga al 24-lea Grand Slam din carieră, însă va urca până pe locul 11 WTA după Australian Open.

Australian Open, sferturi

Feminin

Kvitova (6 WTA) – Barty (15 WTA)

6-1, 6-4

Pavlyuchenkova (44 WTA) – Collins (35 WTA)

6-2, 5-7, 1-6

Osaka (4 WTA) – Svitolina (7 WTA)

6-4, 6-1

S. Williams (16 WTA) – Pliskova (8 WTA)

4-6, 6-4, 5-7

Semifinale

Pliskova – Osaka

Kvitova – Collins

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite