Serena, distrusă: Williams a explicat de ce a fost nevoită să se retragă înaintea marelui meci de astăzi cu Şarapova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul lider WTA traversa cea mai bună formă după ce a născut-o pe Olympia, însă a ratat şansa unei calificări în sferturile de la French Open.

Cel mai aşteptat meci al zilei de la Roland Garros n-a mai avut loc, spre dezamăgirea milioanelor de fani care au fost convinşi că Serena Williams (451 WTA) şi Maria Şarapova (30 WTA) le vor oferi un spectacol total.

Americanca de 37 de ani n-a mai intrat pe teren din cauza unei probleme medicale şi, potrivit Digi Sport, a explicat ce a păţit exact.

Ce a spus Serena Williams?

*Din păcate, am nişte probleme la muşchii pectorali. Practic, în acest moment nici nu pot să servesc, deci ar fi cam greu să joc dacă nu pot să servesc. 

*În meciul de dublu de ieri am încercat diverse bandaje, dar nimic nu a mers. Sunt mai mult decât dezamăgită. Am renunţat la atât de multe pentru a juca aici, la timpul pe care puteam să-l petrec alături de fetiţa mea şi de familie. 

*E foarte dificil să te afli într-o astfel de situaţie. În fiecare meci a fost din ce în ce mai bine, m-am simţit excelent din punct de vedere fizic, dar a apărut această problemă. Nu pot decât să mă consolez cu faptul că îmi voi reveni. 

*E foarte dificil pentru că îmi face mare plăcere să joc împotriva Mariei Şarapova. Mi-am făcut însă o promisiune: să nu intru pe teren dacă nu sunt la cel puţin 50% din nivelul meu. 

*Nu m-am simţit niciodată în viaţa mea aşa cum mă simt acum. E foarte dureros. Practic, am avut orice fel de accidentare care există, mai puţin asta.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite