Serena, discurs demn de o mare campioană: Cum a vorbit despre Bianca Andreescu, adversara ei din finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams (8 WTA) e cea mai bună jucătoare din istoria tenisului feminin, dar, în ciuda statutului ei, a avut mereu o atitudine elegantă la adresa rivalelor.

Pe cât de arogantă e Maria Şarapova, în viziunea fetelor din circuit, pe atât de respectată e Serena Williams printre adversarele ei. 

Iar explicaţia e simplă: dacă Şarapova e renumită pentru că, în vestiar, nu vorbeşte cu nimeni, în schimb, Serena e mai mereu amabilă şi comunicativă.

Americanca de 37 de ani şi-a arătat şi acum clasa, atunci când şi-a analizat adversara din finala US Open (sâmbătă, ora 23.00, Eurosport) într-o conferinţă de presă. Potrivit Digi Sport, Williams a vorbit la supelativ despre sportiva care nici măcar nu era născută, atunci când Serena a câştigat primul titlu la US Open 1999.

Ce a spus Serena Williams?

*Ştie să varieze jocul şi să folosească lovituri diferite în moduri diferite. Dar, mai presus de orice, îmi place cum e ca persoană. E uimitoare!

*E o jucătoare grozavă, care reuşeşte să varieze foarte bine, nu ştii niciodată ce minge va trimite. Se mişcă bine în teren, serveşte bine, e foarte puternică şi e foarte spectaculoasă de urmărit. E o prezenţă foarte bună pentru tenisul feminin.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite