Senatul României sare în ajutorul lui Duckadam: Ce ofertă a primit Eroul de la Sevilla

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Helmuth Duckadam avea rolul de a reprezenta FCSB în diverse emisiuni televizate
Helmuth Duckadam avea rolul de a reprezenta FCSB în diverse emisiuni televizate

Fostul mare portar, care a contribuit decisiv la câştigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua în 1986, tocmai a demisionat de la FCSB, unde ajunsese câştige o sumă derizorie.

Helmuth Duckadam a rupt legăturile cu clubul patronat de Gigi Becali, cel care, pentru a forţa plecarea fostului goalkeeper, i-a redus salariul lunar la...2.000 de lei.

Simţind că i se arată uşa, Duckadam a demisionat, în direct, la o emisiune televizată, după cum „Adevărul“ a scris aici. Iar imediat, s-a văzut că decizia a venit la momentul potrivit, având în vedere că Becali, nu doar că n-a regretat plecarea preşedintelui de imagine, dar l-a şi batjocorit printr-o intervenţie la Digi Sport.

Ajuns şomer după zece ani la FCSB, Duckadam a dezvăluit pentru Antena 1 că nu duce lipsă de oferte.

Ce a spus Helmuth Duckadam?

*E o decizie surprinzătoare pentru cei care nu ştiau, pentru mine n-a fost. Am cugetat mult, m-am gândit multe nopţi la modul cum voi face acest anunţ.

*Am rezistat 10 ani la Steaua (n.r - FCSB), dar a fost o decizie bună, mă simt bine la ora actuală. Renunţ la fotbal definitiv, nu mai vreau să merg la alte echipe.

*Am primit nişte oferte interesante de la primarul din Clinceni pentru un liceu sportiv, care o să-mi poarte numele din toamnă.

*Am mai primit o ofertă şi de la Robert Cazanciuc, ca să fiu consilierul Senatului pentru probleme de Sport, deci viaţa merge înainte şi sunt foarte liniştit.

*Nu mă aşteptam să se ia această întorsătură, dar după 10 ani intră şi rutina. Îi mulţumesc domnului Becali pentru mine şi familia mea, dar, la un moment dat, totul se termină. Sunt surprins de declaraţia sa, pentru că eu credeam că ajut la imaginea clubului!

*N-aş mai accepta nicio ofertă de la vreun club. M-au rugat cei de la UTA să particip la federaţie la tragerea la sorţi, fac asta şi pentru alte echipe cu mare plăcere, dar nu mă mai implic.

CITEŞTE ŞI:

Becali l-a umilit pe Duckadam la televizor: Cum şi-a bătut joc de o legendă a Stelei

Gigi Becali, intolerabil: Duckadam şi-a anunţat demisia de la FCSB! La ce salariu ajunsese

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite