Semimaratonul şi Maratonul Bucureşti revin la datele tradiţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maratonul Bucureşti
Maratonul Bucureşti

Semimaratonul şi Maratonul Bucureşti revin la datele tradiţionale, după ce în 2021 au fost mutate în toamnă, din cauza contextului sanitar. Bucharest RUNNING CLUB anunţă că OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON se va desfăşura în 7-8 mai şi Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON la 8-9 octombrie 2022.

Cursele Copiilor revin din acest an la Semimaratonul şi Maratonul Bucureşti. Cursele se desfăşoară în mod gratuit, fără timpi înregistraţi şi clasamente, astfel copiii îşi însuşesc valori prin sport precum corectitudinea, iniţiativa şi încrederea de sine.

În solidaritate cu alergătorii ucraineni, Bucharest RUNNING CLUB le va acorda acestora gratuitate la înscriere, indiferent de cursa pe care o vor alege. 

În ceea ce priveşte implicarea socială, parteneriatul pe care BRC îl începe anul acesta cu GivenGain.com vine în sprijinul alergătorilor şi al cauzelor susţinute cu beneficiul unei expuneri internaţionale consistente. Astfel, Semimaratonul şi Maratonul Bucureşti se alătură evenimentelor majore care utilizează deja această platformă, dintre care enumerăm Maratoanele de la Boston, New York, Chicago, Londra, Paris, Atena. 

Un studiu realizat împreună cu Quantix Marketing Insights, al cărui obiectiv a fost acela de a înţelege mai bine motivele alergătorilor participanţi la evenimentele #RunInBucharest, precum şi satisfacţia lor faţă de diferitele aspecte ale curselor, evidenţiază următoarele:

- referitor la etapele de pregătire a evenimentelor: nivelul de satisfacţie este ridicat pentru fiecare atribut evaluat (procesul de înregistrare, promovarea online şi offline, ridicarea kitului de concurs, website-ul evenimentelor, paginile de social media, tricoul);

- în timpul evenimentului, concurenţii apreciază cel mai mult sprijinul voluntarilor, serviciile de prim ajutor şi traseul;

- la finalul evenimentului, concurenţii apreciază cel mai mult acurateţea procesului de cronometrare, medalia şi organizarea zonei Sosire.

"Într-un an turbulent, cu multe suişuri şi coborâşuri, Bucharest RUNNING CLUB demonstrează încă o dată că poate să organizeze două evenimente de alergare la cele mai înalte standarde de siguranţă. Scopul nostru este să ne vedem cu entuziasm şi motivare la linia de start pe 8 mai şi 9 octombrie şi să cucerim împreună străzile Bucureştiului", a declarat Valeria Răcilă van Groningen, preşedintele Bucharest RUNNING CLUB.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite