Selfie cu Gulliver! Un grup de puşti elveţieni l-a asaltat pe Pantilimon

Selfie cu Gulliver! Un grup de puşti elveţieni l-a asaltat pe Pantilimon

Pantilimon înconjurat de copii

Naţionala româniei va întâlni Albania în primul amical al turneului pe care îl face în elveţia, partida urmând a se disputa diseară, de la ora 20.00, în direct la Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri, elevii lui Piţurcă s-au antrenat la prânz, iar fotbaliştii au fost urmăriţi şi de un grup de puşti ieşiţi de la şcoală. Copii au fost fascinaţi de alura lui Costel Pantilimon, care pentru cei 2,02 metri pe care-i măsoară, a fost botezat pe loc Gulliver.”Selfie avec Gulliver!”, au urlat micuţii, care, după ce au reuşit instantaneul foto cu portarul român, s-au grăbit să pună imaginea pe reţelele de socializare. 

Copiii l-au condus pe Pantilimon până la uşa autocarului, aceştia întrebându-l pe drum cum sunt în viaţa de zi cu zi Sergio Aguero şi Vincent Kompany, colegii goalkeeper-ului de la echipa sa de club, Manchester City. Aceştia au trăit la intensitate maximă jocul şcoală şi au urlat la fiecare gol reuşit de cele două echipe formate de selecţioner.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: