CM 2014. Selecţionerul Angliei, dezamăgit de debutul echipei sale, în meciul pierdut cu Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roy Hodgson, selecţionerul echipei naţionale a Angliei FOTO Reuters
Roy Hodgson, selecţionerul echipei naţionale a Angliei FOTO Reuters

Anglia a debutat cu o înfrângere la Campionatul Mondial din Brazilia, după ce a pierdut meciul cu Italia, disputat sâmbătă şi încheiat cu 1-2. Selecţionerul englezilor s-a arătat dezamăgit de acest scor, însă nu şi-a atacat fotbaliştii.

Citeşte toate ştirile de pe adevarul.ro despre CM 2014

„Este un rezultat extrem de dezamăgitor şi nu este uşor de reţinut ceva pozitiv după o înfrângere. Vom avea nevoie de timp pentru a digera ceea ce s-a petrecut pe teren, rămânând cu un gust amar pentru că am dat tot ceea ce am avut de dat. Deşi dacă au existat lucruri bune, inclusiv la nivel individual, din păcate am primit al doilea gol şi, chiar dacă am încercat să revenim în meci, nu am mai reuşit.

Câştigă o tabletă şi multe alte premii participând la un concurs cu întrebări despre Campionatul Mondial

Nimeni nu m-a dezamăgit în această seară. Toţi au făcut ceea ce am aşteptat de la ei, cu excepţia golului egalizator, desigur. Într-o altă zi, toate aceste şuturi, centrări sau ocazii ne-ar fi ieşit. Acum nu a fost cazul. Toţi tinerii jucători au evoluat foarte bine“, a declarat Roy Hodgson potrivit „The Guardian“.
Italia a deschis scorul prin Claudio Marchisio (35'), Anglia a egalat la scurt timp prin Daniel Sturridge (35'), însă „squadra azzurra“ a închis tabela în reprize secundă, graţie lui Mario Balotelli (50').

Ştiri pe aceeaşi temă:

Cifrele primelor partide disputate la Campionatul Mondial din Brazilia

VIDEO Italia a învins Anglia, scor 2-1. Balotelli a adus victoria, însă cel mai aplaudat jucător a fost Andrea Pirlo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite