Selecţionata APS a României, neînvinsă la European Media Cup din Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
leii

Selecţionata de fotbal a Asociaţiei Presei Sportive a României a terminat neînvinsă la turneul European Media Cup, care a avut loc în perioada 5-8 iunie la Centrul de pregătire a selecţionatelor Republicii Moldova FMF din Vadu lui Vodă

Jurnaliştii "tricolori" au ocupat locul 3 în cadrul acestei competiţii, trofeul fiind ajudecat de selecţionata Moldovei, în timp ce pe locul doi s-a clasat echipa Azerbaidjanului.

România a ocupat locul doi în grupa A după ce a obţinut două victorii, scor 2-0 cu Rusia, 2-1 cu Polonia şi un egal, scor 1-1 cu Moldova. Apoi, România a jucat contra selecţionatei Azerbaidjanului, ocupanta locului 1 din grupa B. Scorul a fost 0-0 după timpul regulamentar de joc, în urma în urma loviturilor de departajare, Azerbaidjan mergând în finală, iar România în semifinale cu Ucraina. În finala mica, România s-a impus la loviturile de departajare în faţa Ucrainei, la sfârşitul timpului regulamentar scorul fiind 1-1. 

De asemenea, Adi Dobre a fost ales cel mai bun portar al turneului. Premierea a fost efectuată de Ministrul Tineretului şi Sportului din Moldova, Octavian Bodişteanu. Selecţionata tricoloră, condusă de Dumitru Graur, preşedintele Asociaţiei Presei Sportive din România, a avut următoarea componenţă: Adi Dobre (Eurosport), Iulian Anghel (Adevărul), Cristi Vlad (DigiSport), Romeo Chiriac (APSR - Revista "Sport în România"), Nicolae Caliga (sportprofit.ro), Claudiu Stoica (stranier), Mihnea Marsilian Totann (revista Sport Magazin) şi Mihai Toma (Libertatea - sportnews.ro).
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite