Şeicul de la PSG a demonstrat că nu se pricepe deloc la fotbal: „Cele trei puncte cu Barcelona sunt foarte importante!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şeicul Nasser Al-Khelaifi a anunţat că PSG va avea un buget de 300 de milioane de euro pentru sezonul 2012/2013 FOTO Mediafax
Şeicul Nasser Al-Khelaifi a anunţat că PSG va avea un buget de 300 de milioane de euro pentru sezonul 2012/2013 FOTO Mediafax

Dacă ai bani şi investeşti în fotbal, nu înseamnă că şi cunoşti fenomenul. A demonstrat-o patronul lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, care a dovedit că nu înţelege nimic din fotbal, deşi aruncă cu petrodolarii în clubul parizian.

Egalul smuls de PSG, scor 2-2, cu Barcelona în manşa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor l-a făcut pe şeicul Nasser Al-Khelaifi să se simtă ca după o victorie. Miliardarul qatarez nu ştie nici măcar regulile jocului, potrivit cărora doar la o victorie în campionat se acordă trei puncte, la egal un singur punct, iar la meciurile din fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor nu se ţine cont de puncte, ci de scorul înregistrat în dubla manşă.

„Sunt mândru de echipa mea, am jucat bine, păcat că am făcut 2-2. Dar am jucat împotriva celei mai bune echipe din lume. Aceste 3 puncte sunt foarte importante. Am ratat câteva ocazii, dar în ansamblu a fost un meci bun. E un rezultat important în optica unei posibile calificări. Trebuie să continuăm şi să obţinem 3 puncte şi în retur”, a spus şeicul lui PSG, spre amuzamentul jurnaliştilor francezi.

PSG a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul tur disputat la Paris cu Barcelona în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Returul este programat săptămâna viitoare, la Camp Nou.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite