Segărceanu, criticat de tatăl Mihaelei Buzărnescu: "Fata mea nu trebuia să joace împotriva lui Caroline Garcia"

Segărceanu, criticat de tatăl Mihaelei Buzărnescu:

Tatal Mihaelei Buzarnescu l-a atacat pe antrenorul nejucător al echipei de Fed Cup al României, Florin Segărceanu, pentru că fiica sa a fost introdusă pe teren in confruntarea cu prima rachetaă a Franţei.

Buzărnescu senior spune că Mihaela nu trebuia folosita deloc în prima zi, ci păstrată pentru a doua zi.

"Acum, la meciul din semifinală, am jucat contra lui Caroline Garcia, care, cred eu, a atins în momentul acesta vârful de formă sportivă al carierei. Putea fi, din punctul meu de vedere, o altă jucătoare în meciul cu Garcia, în prima zi, că oricum pierdea, iar pentru meciul al doilea, asa cum Julien Benneteau a gândit să nu o pună pe Mladenovic la simplu, ca să fie proaspătă pentru dublu, staff-ul echipei noastre ar fi trebuit să gândească - hai să o ţinem pe Begu, care facuse un rezultat mare la dublu cu Niculescu, învingând perechea numărul unu a lumii, să joace ele dublu şi altcineva să fi jucat la simplu.

Da, pentru că, vedeţi, a jucat acolo şi rezultatul a fost cel care a fost. Analiştii şi cunoscătorii în domeniu au atacat-o, au spus că nu are formă de Cupa Federaţiei, că este cu publicul şi asa mai departe. Dar, asa cum a spus şi domnul Ţiriac, anul trecut, că ea, Mihaela Buzărnescu, a ajuns pe locul pe care este nu căştigându-l la loz în plic sau la loto, că pentru a ajunge în echipă a avut nişte rezultate, care au făcut-o să fie selecţionată. Rezultatele nu au fost aşa de bune anul acesta, dar, la Charleston, a făcut un pas în faţă. Poate ar fi trebuit să îi acorde şi ei o şansă şi în meciul al doilea. Aşa au gândit ei, nu a ieşit bine şi atunci sunt consecinţele unora care au decis că trebuie să joace altcineva la simplu şi altcineva la dublu", a spus Mihai Buzarnescu pentru Pro Sport.

Romania a fost invinsa de Franta in semifinalele Fed Cup, scor 3-2. Simona Halep a adus ambele puncte ale Romaniei in proba de simplu, dar a pierdut meciul decisiv de dublu, alaturi de Monica Niculescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: