Secretul unei reveniri spectaculoase: Flavius Stoican a dezvăluit ce le-a spus jucătorilor în pauza meciului cu Ceahlăul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemţenii au deschis scorul în „Ştefan cel Mare“, iar după primele 45 de minute Dinamo părea a fi în corzi. Partea secundă a arătat însă o cu totul altă faţă a gazdelor, iar la final, antrenorul roş-albilor a povestit cum a reuşit să-şi trezească elevii.

Dinamo s-a impus în faţa Ceahlăului cu 3-1 şi a ajuns pe locul 5 în Liga I, depăşind CS U Craiova, grupare care n-a mai pierdut în campionat de 15 etape.

Partida de sâmbătă seară a marcat şi revenirea lui Flavius Stoican pe banca roş-albilor, el fiind demis la 12 decembrie şi înlocuit cu Mihai Teja, antrenor care a rezistat doar cinci meciuri în „Groapă“.

Totuşi, al doilea mandat al lui Stoican la Dinamo a început prost, în condiţiile în care Ceahlăul a deschis scorul în minutul 17, iar la pauză tabela arăta doar 1-1. La final însă, „câinii“ s-au impus cu 3-1, iar tehnicianul bucureştenilor a dezvăluit la Digi Sport cum a reuşit să-şi trezească elevii la pauză.

Ce a spus?

„Am avut o discuţie cu ei la pauză. Discuţia a fost în felul acesta, că mergem să jucăm fotbal, indiferent ce se întâmplă. I-am simţit crispaţi şi înainte de meci, dar şi la pauză. Important e că această crispare o să dispară odată cu încrederea, iar încrederea o să vină odată cu rezultatele“, a afirmat tehnicianul de 38 de ani.

El a vorbit şi despre remarcaţii săi în partida cu Ceahlăul: „Mă bucur că au reuşit să întoarcă rezultatul, că a reuşit să înscrie Gicu Grozav două goluri, că Rotariu e cel mai bun pasator din Liga I, că a marcat Marius Niculae“.

Stoican vrea să şi relanseze cariera unui elev de al său, aflat într-o formă mai puţin bună: „Îmi doresc foarte multe de la Marius Alexe, pentru că îl văd cum se pregăteşte şi ştiu că îşi doreşte să marcheze. E imposibil să nu-l răsplătească fotbalul! Am încredere în Marius Alexe, e un jucător care mie îmi place, îmi place ca om. E normal să-l fac căpitan, pentru că merită“.

Mai sunt de pus la punct lucruri, coeziune dintre jucători, relaţiile. Nu e uşor! Flavius Stoican antrenor Dinamo  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite