Secretele lui Benitez - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre secretele lui Benitez, răscoala de la Dinamo sau declaraţia lui Ghionea despre intenţiile sale de plecare. Printre alte subiecte, Stoichiţă are parte de Sărbători neliniştite, iar Ilie Balaci a vorbit despre partida disputată de formaţia sa împotriva Barcelonei.

Secretele lui Benitez. Rafa Benitez, antrenorul care va veni în România în luna februarie pentru meciul lui Livepool cu Unirea Urziceni, l-a impresionat pe Gane (stânga) de la primul antrenament. Instalat în 2004 la Liverpool, Benitez a avut o evoluţie înceată, dar sigură în fotbalul spaniol. A plecat de la echipa a doua a lui Real Madrid în 1995 şi a ajuns faimos abia după performanţele reuşite cu Valencia între 2001 și 2004. În perioada dintre cele două faze ale carierei sale a crescut la echipe de pluton din Spania, printre care şi Osasuna, unde în 1996 l-a transferat pe Jerry Gane, scrie ProSport.

Răscoala din 2010 de la Dinamo. Jucătorii sunt supăraţi pe Niculae, Niculescu şi Bratu, care au acceptat deja micşorarea contractelor. Dinamoviştii au iar motive să se privească strâmb! Motivul? S-a încălcat un gentleman's agreement stabilit în vestiar. Marius Niculae, Florin Bratu şi Claudiu Niculescu au fost găsiţi ţapi ispăşitori de către colegi, întrucât au acceptat deja să li se scadă salariile cu o treime, notează Gazeta Sporturilor.

Ghionea: "Nu sunt disperat sa plec!".
Rămas fără fratele din apărare Dorin Goian, Sorin Ghionea nu este disperat să-i părăsească pe stelişti şi se află în Ghencea din 2002. "Ghionea rămâne să câştige campionatul!", confirmă şi Dică, potrivit GSP TV.

Sărbători neliniştite pentru Stoichiţă. La Steaua, lista neagră e de două ori mai lungă decât cea de cumpărături. Şi ce dacă pleacă 7 - vin 3, e reţeta cu care Becali îl obligă pe Stoichiţă să ia campionatul!Singurii străini din listă sunt Grzelak şi Bibiskov - în care Becali a văzut şi "străini" de fotbal. Restul sunt români. Ochiroşii, Bicfalvi, Andrei Ionescu, Ninu şi Tudose i-au fost băgaţi pe gât lui Bergodi, dar n-au mai prins echipa cu Stoichiţă şi vor pleca, anunţă Sport.ro.

Ilie Balaci: "Meciul cu Barcelona a fost o sărbătoare".
Fosta mare glorie a fotbalului românesc din anii '80, Ilie Balaci, actualmente antrenor al grupării Al-Kazma din Kuweit, a vorbit despre partida disputată de formaţia sa împotriva câştigătoarei Ligii Campionilor, FC Barcelona. "Preşedintele nostru cu ocazia aniversării clubului a hotărât să aducă Barcelona, bănuiesc că plătind foarte mulţi bani. Lumea a aşteptat echipa cu nerăbdare, i s-a acordat toată atenţia pe care o merita această echipă. Aproximativ 7000 de suporteri i-au aşteptat la aeroport, la meci stadionul a fost plin, practic a fost o sărbătoare", a declarat Ilie Balaci pentru Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite