Secretarul Federaţiei de Canotaj, după 3 medalii la JO 2020: Sportul românesc s-a închis, banii s-au terminat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ancutei Bodnar, Simona Radiş, campione olimpice la canotaj
Ancutei Bodnar, Simona Radiş, campione olimpice la canotaj

Secretarul general al Federaţiei de Canotaj, Sandu Pop, a transmis că a fost anunţat de Ministerul Tineretului şi Sportului că nu mai sunt fonduri pentru sporturile olimpice. El consideră că anularea Campionatelor Mondiale pentru juniori este un „noroc”.

„Asta păţim noi şi celelalte federaţii olimpice. Sigur că este o mare tristeţe. Sportivii noştri vor fi afectaţi când vor afla că trebuie să renunţe la pregătire. Vom vedea cum ne vom organiza. Ştirea este cumplită. Centrele olimpice se închid din lipsa banilor. Până la sfârşitul anului”, a spus Sandu Pop, într-o intervenţie la Radio Gold FM.

El a explicat că au „fost anunţati, verbal, că banii pe acest an s-au terminat”.

El a mai spus că este un noroc faptul că au fost anulate Campionatele Mondiale de seniori, pentru că nu am fi putut participa şi ne făceam de ruşine. 

El a a mai explicat că centrele Olimpice ale tuturor sporturilor olimpice vor fi închise în luna august, adăugând că au fost trimişi în vacanţă. 

El consideră că a fost un noroc şi că au prins buget pe prima parte a lunii august, iar pe data de 8 juniorii merg la Campionatele Mondiale şi spune că aşteaptă reacţii şi păsuiri pentru juniori. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite