Seară tristă pentru românii de la Madrid Open. Niculescu, învinsă de Wozniacki, Tecău, eliminat în primul tur la dublu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 48 WTA, a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki, poziţia 11 în clasamentul mondial, în primul tur la Madrid Open.

Caroline Wozniacki s-a impus, scor 7-5, 6-7 (3), 6-4, după trei ore şi 27 de minute. Pentru prezenţa în primul tur, Niculescu va primi 15.140 de euro şi 10 puncte WTA. Meciul a fost întrerupt pentru mai mult timp în setul 3, la scorul de 1-0 pentru Niculescu, după ce Wozniacki a acuzat dureri la umăr. Deşi a condus cu 2-0 în setul trei, Niculescu a fost egalată, iar apoi a fost învinsă de jucătoarea daneză. 

Tecău şi Rojer, învinşi în primul tur

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) a fost eliminată, duminică, în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid. Tecău şi Rojer au fost învinşi în runda inaugurală de cuplul Nick Kyrgios/Jac Sock (Australia/SUA), scor 6-4, 7-6 (6), după o oră şi 15 minute. Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer erau deţinătorii titlului la Madrid, după ce s-au impus anul trecut în meciul cu Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), scor 6-4, 7-6 (5), a relatat News.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite