Seară magică în Liga Campionilor: 28 de goluri în opt meciuri. Nebunie în Celtic - Manchester City. Moţi, la pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Moţi
Cosmin Moţi

Partidele de miercuri din cadrul etapei cu numărul doi din faza grupelor au oferit o medie de 3,5 goluri pe meci. De departe, cel mai spectaculos duel a fost, la Glasgow, acolo unde s-a înscris de şase ori.

După zece victorii consecutive în toate competiţiile, Guardiola a bifat şi prima partidă oficială la City în care n-a câştigat.

Surprinzător, nu vreo forţă a fotbalului european a stricat recordul perfect al „cetăţenilor“ în acest sezon, ci Celtic Glasgow. Iar scoţienii n-au smuls un punct, cu disperare, ca o echipă mică, ci au motive serioase de a fi nemulţumiţi de această remiză. Asta deoarece, elevii lui Brendan Rodgers au condus Manchester City de trei ori, însă, de fiecare dată, s-au văzut egalaţi.

Atletico, încă o victorie cu Bayern

Cel mai aşteptat meci al serii s-a jucat, la Madrid, acolo unde Atletico şi Bayern s-au întâlnit la cinci luni de la primul lor duel în semifinalele Ligii Campionilor din stagiunea precedentă.

Atunci, madrilenii s-au impus, acasă, în prima manşă, scor 1-0. Miercuri, istoria s-a repetat. Echipa pregătită de Diego Simeone a învins, iarăşi, la limită, dar victoria putea fi mai clară, dacă Antoine Griezmann n-ar fi lovit transversala după un penalty executat, în minutul 84.

Moţi, penalty ratat

La Sofia, Ludogoreţ, cu Moţi titular şi Keşeru pe bancă, a început excelent partida cu PSG şi a deschis scorul, după 15 minute, prin Pimienta. Apoi însă, Matuidi şi Cavani au înscris de trei ori pentru o victorie confortabilă.

Totuşi, misiunea parizienilor se putea complica, dacă Moţi n-ar fi ratat un penalty, la scorul de 1-2, în minutul 59. Imediat după ratarea românului, Cavani a stabilit scorul final: 3-1.

Liga Campionilor, miercuri

Ludogoreţ - PSG 1-3
Pimienta 15 / Matuidi 41, Cavani 55, 60
La gazde, Moţi a fost integralist, iar Keşeru a intrat în minutul 88.

Arsenal - FC Basel 2-0
Walcott 7, 26

Beşiktaş - Dinamo Kiev 1-1
Quaresma 28 / Tsygankov 65

Napoli - Benfica 4-2
Hamsik 20, Mertens 51, 58, Milik 54-penalty / Guedes 70, Salvio 86

Gladbach - Barcelona 1-2
T. Hazard 34 / Turan 65, Pique 73

Celtic - Manchester City 3-3
Dembele 3, 47, Sterling 20-autogol / Fernandinho 11, Sterling 28, Nolito 55

Atletico Madrid - Bayern Munchen 1-0
Carrasco 35

Rostov - PSV Eindhoven 2-2
Poloz 8, 37 / Propper 14, L. de Jong 45+2
La gazde, Prepeliţă a intrat în minutul 90.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite