Seară excelentă pentru olteni: CSU Craiova învinge detaşat Dinamo şi se apropie la trei puncte de liderul Ligii I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSU Craiova încheie etapa cu o victorie FOTO Arhivă personală/Facebook
CSU Craiova încheie etapa cu o victorie FOTO Arhivă personală/Facebook

Partida dintre CSU Craiova şi Dinamo, disputată luni, la Drobeta-Turnu Severin a fost cea din urmă din etapa a XV-a a Ligii I.

CSU Craiova a încheiat seara victorioasă, impunându-se cu 4-1 în faţa lui Dinamo. Pentru olteni „au pus umărul” Antoni Ivanov (20', dintr-o lovitură de cap), Andrei Ivan (31', 45+3') şi Valentin Mihăilă (86', în urma unui şut de la 20 de metri), în vreme ce „golul de onoare” al alb-roşilor i-a aparţinut lui Dan Nistor (57'). 

De altfel, Dinamo putea deschide scorul încă din minutul 11, însă golul a fost anulat din motive de ofsaid. Mai exact, acelaşi Dan Nistor a pasat către Robert Moldoveanu, care a trimis mingea în poartă, însă asistentul a ridicat fanionul.

Meciul a început după un moment de reculegere, ţinut în memoria fostului portar dinamovist, din anii '60, Iuliu Uţu, care a decedat vineri, precum şi a poetului Adrian Păunescu, creatorul imnului „Oltenia, Eterna Terra Nova”. De altfel, marţi se vor împlini nouă ani de când cel din urmă nu mai este printre noi.  

Odată cu această confruntare, CSU Craiova a reuşit o premieră, de la promovarea în Liga I, întrucât nu o mai învinsese pe Dinamo de două ori în campionat, în acelaşi sezon.
În altă ordine de idei, oltenii urcă pe locul trei în clasamentul Ligii I, după opt meciuri câştigate, trei egaluri şi patru partide pierdute. De cealaltă parte, Dinamo rămâne pe locul nouă în clasamentul Ligii I, având un bilanţ de şase victorii, două remize şi şapte înfrângeri. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite