Se retrage Ronaldo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo
Ronaldo

Atacantul brazilian Ronaldo, dublu campion mondial cu "Selecao" (1994 şi 2002) şi dublu laureat al "Balonului de Aur" (1997 şi 2002), a declarat duminică în presa braziliană că-şi va anunţa în cursul zilei de astăzi retragerea din activitate la vârsta de 34 de ani.

"Nu mai pot. Am vrut să continui, dar nu mai merge. Mă gândesc la o acţiune, dar nu reuşesc să o execut aşa cum îmi doresc. Este clar, a venit timpul. Corpul este cel care nu mă mai ascultă. Mintea vrea să continue, dar corpul nu şi nu", a declarat "Il Fenomeno" pentru jurnalul Estado de Sao Paulo.

Cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale (15 goluri) îşi propusese să se retragă la finalul sezonului, dar accidentările repetate şi eliminarea echipei sale, Corinthians de Sao Paulo, din Cupa Libertadores, i-au grăbit decizia.

După ce a trecut pe la cele mai mari echipe din Europa, FC Barcelona, Real Madrid, Inter Milano, Ronaldo a ajuns în 2007 la AC Milan pentru ca în 2008 să revină în Brazilia, după o a treia accidentare la genunchi care l-a ţinut departe de gazon 14 luni. Alături de Corinthians, el a câştigat Cupa Braziliei şi Campionatul Sao Paulo în 2009.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite