Se naşte o nouă forţă în Liga 1! Două cluburi puternice s-au înţeles în privinţa fuziunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marica

Ciprian Marica a confirmat că gruparea pe care o conduce, Farul Constanţa, aflată acum în Liga a II-a, şi clubul patronat de Gică Hagi, FC Viitorul din Liga I, urmează să devină o singură entitate.

„Când doi oameni îşi doresc, lucrurile se întâmplă. Sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Atât Viitorul cât şi Farul vin cu un bagaj în spate. Nu vrem să omitem ceva, vrem să luăm tot ceea ce e mai bun de la unii şi tot ceea ce e bun de la ceilalţi şi să fim o singură echipă, mai puternică pentru Constanţa, pentru Dobrogea.

Într-o ţară în care toată lumea se dezbină şi vedem două Craiova, două Steaua, trei Dinamo, la Constanţa ar fi doar una şi asta ne încântă foarte mult. Atunci când suntem mai mulţi suntem mai puternici.”, a spus Ciprian Marica la Digi FM.

„Deci fuzionaţi”, a insistat moderatorul emisiunii pentru clarificarea situaţiei, iar răspunsul fostului internaţional nu a lăsat loc de interpretări: „Aşa ne dorim şi sper ca în cel mai scurt timp să avem şi o formă finală”, a replicat Marica. 

FC Viitorul a emis, sâmbătă, un comunicat, în care a anunţat că susţine proiectul de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toţi constănţenii.

"Conducerea FC Viitorul Constanţa a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toţi constănţenii. Suntem de acord să existe o singură echipă, o singură iubire pentru toţi suporterii dobrogeni. Dorim să devenim cei mai buni, iar pentru realizarea acestui obiectiv este nevoie ca această echipă să fie susţinută de toţi constănţenii, de conducători, de oficialităţi şi de suporteri", a precizat FC Viitorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite