Se mută Poli Timişoara în Moldova? Aerostar Bacău îi revendică palmaresul!

Se mută Poli Timişoara în Moldova? Aerostar Bacău îi revendică palmaresul!

Marian Iancu

Aerostar Bacău trebuia sa ia 650.000 lire sterline din transferul lui Pantilimon la Manchester City, dar dizolvarea clubului Politehnica Timişoara îi lasă cu punga goală pe "aviatori".

Ştiri pe aceeaşi temă

FRF ne-a dat dreptate în această speţă, dar iată că murim cu dreptatea în mână. Practic, nu avem de la cine să recuperăm datoria", a declarat preşedintele CS Aerostar, Doru Damaschin. "650.000 de lire sterline reprezintă o adevărată avere pentru un club de Divizia C precum al nostru. Sunt bani care ne-ar fi asigurat bugetul pe cinci-şase sezoane. Nu vom lăsa lucrurile aşa! Am luat legătura cu o echipă de avocaţi în intenţia de a lua măcar palmaresul Timişoarei. În mod cert nu valorează suma pe care noi o avem de recuperat de la Poli, dar e mai mult decât nimic. Poate peste câţiva ani, autorităţile locale din Timiş vor dori să recupereze palmaresul şi atunci ne vom recupera şi noi o parte din datorie". Dupa ce s-a plimbat de la Zambon la Iancu, via TAS, iata ca palmaresul Politehnicii Timişoara ar putea ajunge în Moldova, anunţă "Deşteptarea".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările