Se măreşte lista celor batjocoriţi de Perez: „Guti, un idiot, Figo, fiu de c***ă“. Cum se apără preşedintele lui Real

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luis Figo
Luis Figo

Ziarul spaniol El Confidencial continuă seria dezvăluirilor despre actualul preşedinte al clubului Real Madrid, Florentino Perez.

Publicaţia iberică este deţinătoarea unor înregistrări audio cu Florentino Perez, făcute în perioada 2006-2012, în care oficialul grupării foloseşte, în cadrul unor discuţii private, un limbaj birjăresc la adresa mai multor fotbalişti şi antrenori legendari ai clubului.

După ce, zilele trecute, au fost făcute publice opiniile fără perdea despre Raul, Iker Casillas, Cristiano Ronaldo, José Mourinho şi Vicente del Bosque, astăzi le-a venit rândul lui Raul şi Guti să afle ce gândea cu adevărat despre ei personajul care a condus clubul mai bine de 18 ani.

Despre Luis Figo 

„El distruge echipa. Cel mai bun a fost Zidane, făr îndoială. Figo a fost un fiu de c***ă, ca Raul. Ei doi au fost cei mai răi”.

Despre Jose Maria Gutierrez Hernandez (Guti)

„Este ca o capră, cel mai rău duşman al său. Ser o merită pentru că vrea să angajeze un idiot, la fel şi Cope. Îi va lăsa «atârnaţi», nu va merge”

*Ser şi Cope, două companii care îşi doreau să îl angajeze pe fostul fotbalist pe postul de analist. 

Dezvăluirile apărute în spaţiul public au generat o avalanşă de reproşuri la adresa lui Florentino Perez, iar clubul madrilen a fost nevoit să vină cu precizări. „În 2011, ziaristul Jose Antonio Abellan s-a întâlnit cu vicepreşedintele Eduardo Fernández de Blas, la restaurantul Combarro, şi i-a cerut 10 milioane de euro pentru a face să dispară înregistrările audio compromiţătoare, făcute într-un mod ilegal" este explicaţia furnizată de clubul din capitala Spaniei, conform gsp.ro.

Citeşte şi

Perez aruncă Real Madrid în aer: „Raul şi Casillas, cei mai mari escroci, Ronaldo, imbecil şi leneş, Del Bosque, un prost“

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite