Se liniştesc apele la Rapid? Moraru spune că s-au plătit şi restanţele din 2012! Cine sunt cei 22 de jucători din lot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valerii Moraru (centru)
Valerii Moraru (centru)

Valerii Moraru are de transmis doar veşti bune pentru jucătorii şi fanii echipei giuleştene. Acţionarul majoritar susţine că s-au rezolvat multe probleme financiare şi că lotul se va mări în perioada următoare.

Moraru a aşteptat vineri delegaţia Rapidului pe aeroportul Aeroportul „Henri Coandă“, la întoarcerea giuleştenilor din cantonamentul din Grecia. 

„Cu salariile suntem la zi. Toate restanţele din urmă sunt plătite, mai puţin către Alexandru Coman. Cu el vrem să mai negociem. Toate salariile sunt plătite la zi, inclusiv restanţele de prin 2012, dacă nu greşesc“, a declarat Valerii Moraru. 

În acest moment, Rapid are un lot format din 17 jucători, care va fi completat cu încă cinci nume, cu care giuleştenii s-au înţeles deja. Toţi cei 22 vor face parte din delegaţia care va pleca luni în al doilea cantonament, în Antalya. 

Oficialul grupării giuleştene a mai menţionat că lotul ar mai putea fi completat în zilele următoare cu alţi doi jucători. 

„Suntem optimişti şi avem dorinţă de a ne salva de la retrogradare. După aceste transferuri şi aşteptările sunt pe măsură, fiindcă investiţia a fost majoră. Mai suntem în negocieri cu doi jucători, aşteptăm răspunsuri de la ei“, a mai spus Valerii Moraru.

De altfel, şi antrenorul Cristi Pustai a susţinut că ar mai fi nevoie de încă doi jucători pentru ca Rapidul să aibă un lot echilibrat. „Mai avem nevoie de doi jucători. Vom încerca să închegăm echipa. O să avem patru meciuri amicale în Antalya şi apoi o să înceapă campionatul“, a declarat Pustai. 

Lotul actual al Rapidului: Mircea Bornescu, Virgil Drăghia, Milos Buchta, Pavel Cmovs, Joao Coimbra, Cristian Săpunaru, Alexandru Coman, Nicolae Vasile, Rui Miguel, Alexandru Dan, Mădălin Martin, Daniel Pancu, Andrei Cerlincă, Luis Filipe Kikas, Tomas Josl, Fred Benson, Rihairo Meulens, Marcel Gecov, Jeremy Sapina, Eduard Oriol, Joan Oriol, Daniel Niculae.

Citeşte şi 

Rapid are 11 fotbalişti noi, iar Cristi Pustai încă mai aşteaptă achiziţii

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite