Se va dezice de Bachus? Steliştii vorbesc despre problemele lui Tamaş cu băutura şi despre iminenta sa sosire în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Tamaş
Gabi Tamaş

Campioana României va înlocui un internaţional polonez, Lukasz Szukala, cu un stoper care n-a mai jucat un meci din luna septembrie. Mutarea a fost evaluată de un fost antrenor al roş-albaştrilor.

Gabi Tamaş e la un pas de a semna cu Steaua, iar transferul a fost confirmat de agentul FIFA, Anamaria Prodan.

Fostul tehnician al formaţiei din Ghencea, Mihai Stoichiţă, nu-şi face griji din cauza problemelor pe care le-a avut fostul internaţional cu alcoolul, de-a lungul carierei. „Problemele lui Tamaş au fost în trecut, în ultima perioadă n-au mai apărut. A avut neşansa să fie expus public cu ce a făcut, poate alţii nu au fost prinşi. Uneori, în faţa valorii, trebuie să ne supunem“, a declarat „Lippi“ la Digi Sport.

Stoichiţă crede că Tamaş e un stoper mai bun decât Szukala, fundaş pe care va trebui să-l înlocuiască, după ce polonezul a plecat la Al-Ittihad. „Steaua va lua un jucător, care e cel puţin la nivelul lui Szukala. Şi el ar avea nevoie de un transfer la Steaua, pentru a menţine contactul cu echipa naţională. Nu are concurenţă la nivelul fundaşilor centrali de la Steaua. Nu mi-a plăcut cum s-au prezentat, inclusiv cu Szukala pe teren, mă refer la meciurile importante din Europa. E importantă pentru Tamaş o prezenţă în grupele Ligii Campionilor“, a adăugat Stoichiţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite